PS (6. do 9. razred) (18. 5. – 22. 5.)

Pozdravljeni, Roševci!

Pa smo že spet nazaj.

Ste vedeli, da v Arkansasu v ZDA učiteljica, ki ima lase spete v figo, ni upravičena do povišice?

Vse to in še več (vključno s priporočili NIJZ glede preprečevanja širjenja bolezni covid-19) boste prebrali v predstavitvi, ki jo predvajamo na šolskem hodniku, s klikom na povezavo pa si jo lahko ogledate kar doma: POVEZAVA.

Vabljeni k ogledu, povezava na youtube: https://youtu.be/Ql3RZLZVwVs


Spoštovani starši!

Začenjata se zadnja dva meseca letošnjega šolskega leta. Zadnjih šest tednov se je pouk zaradi izrednih zdravstvenih razmer in razglašene epidemije izvajal na daljavo. Kot kažejo zadnje informacije pristojnega ministrstva, se bo pouk na ta način za večino učencev tudi končal. V tem tednu pa pričakujemo tudi podrobnejše informacije glede načrtovane vrnitve učencev prvega vzgojno-izobraževalnega obdobja (1., 2. in 3. razredov) ter devetošolcev v šole. Za učence prvega vzgojno-izobraževalnega obdobja naj bi se, če bodo zdravstvene razmere to dopuščale, pouk v šoli začel izvajati 18. 5. 2020, za devetošolce predvidoma teden dni kasneje, torej 25. 5. 2020.

Več si preberite v priponki.  


EVALVACIJA ŠPORTNEGA DNE

Čeprav športnega dneva v takšni obliki še nismo izpeljali, je le ta uspel. Učenci so se odpravili v bližnje gozdove, na Anski vrh, Celjsko kočo, Grmado, v Mestni gozd …
Preberite si nekaj opisov športnega dneva in poglejte slike.     
Fotografije in zapis: Eva Lucija Podjaveršek, 8. a in Pia Zara Podjaveršek, 5. b 

6. razredElement5 Digital

7. razred


Plush Design Studio

8. razredKelli Tungay

9. razred


Agence Olloweb

(Skupno 3.330 obiskov, današnjih obiskov 1)