SIQ – KAKOVOST

Nosilec: Maja Grenko

V začetku julija 2019 smo prvič prejeli certifikat kakovosti za sistem vodenja, junija 2022 pa drugič. Roševci smo zelo ponosni na pridobljeni certifikat, ki temelji na preverjanju in ugotavljanju učinkovitosti izvajanja zakonskih in drugih zahtev v vsakodnevni šolski praksi. 

Na šoli se prav vsi zaposleni trudimo izpolnjevati potrebe in pričakovanja vseh udeležencev vzgojno-izobraževalnega procesa. To skušamo uresničiti tako, da gojimo dobre medsebojne odnose in se trudimo doseči zastavljene učne in vzgojne ciljev posameznikov ter šole kot celote.  

Kakovost vzgoje in izobraževanja dosegamo z dobrim načrtovanjem, skrbnim izvajanjem, preverjanjem ter nadzorovanjem dela in rezultatov ter stalnim izboljševanjem na vseh področjih delovanja šole. Rezultati našega dela se kažejo predvsem pri učencih, ki izkazujejo visoko stopnjo pridobljenih znanj, spretnosti in sposobnosti, kar jim daje dobro podlago za nadaljevanje njihovega izobraževanja. Hkrati je opaziti tudi zadovoljstvo vseh udeležencev v procesih vzgoje in izobraževanja – vodstva šole, učiteljev, učencev in staršev. 

(Skupno 116 obiskov, današnjih obiskov 1)