MERCATORJEV MALI ŠEF – GLASOVANJE

Naša šola sodeluje v natečaju Mercatorjev mali šef ter s tem prispeva k spodbujanju veselja otrok do kuhanja. Ekipa Mali šef sporoča, da so kuharske mojstrovine osnovnošolcev, ki so jih prejeli, dokazale, da je kuhanje res zelo kul. Mali šefi so prikuhali skoraj 200 različnih receptov – tradicionalnih, babičinih, poljudnih, nekaj takšnih, ki so si jih izmislil sami, nekaj preprostih, pa tudi kakšnega, ki se ga ne bi sramovali največji kuharski mojstri. Prispele recepte je ekipa Mercatorjev mali šef objavila na Facebook profilu Mercator. Glasovanje bo potekalo v dveh krogih.
V prvem krogu, ki se je začel 15. aprila 2020 in bo trajal do 5. maja 2020, bodo 30 šol, katerih recepti bodo prejeli največ všečkov, nagradili z darilno kartico Mercator v vrednosti 100,00 EUR. V drugi krog, ki bo potekal od 18. do 26. maja 2020, bodo 4 recepti z največ všečki in 4 recepti po izboru kuharske mojstrice Mojce Trnovec, nadaljevali tekmovanje v finalni izbor. Med seboj se bodo pomerili po sistemu izpadanja. Na koncu bo ostal en zmagovalni recept, osnovna šola, ki ga je poslala, bo nagrajena z darilno kartico Mercator v vrednosti 500,00 EUR.
Vabimo vas, da si recepte (povezave do receptov so v prilogi)  ogledate, kakšnega morda tudi preizkusite. Veseli bomo vaših všečkov.

(Skupno 141 obiskov, današnjih obiskov 1)