Gozdiček na Osnovni šoli Frana Roša

Gozdiček na Osnovni šoli Frana Roša ima prav poseben čar… Prve ljubezni se dogajajo tukaj, predstavlja odmik od vsakodnevnih skrbi, sklepajo se prijateljstva in je odlična učilnica na prostem. Predvsem pa je to zelen in varen prostor pod soncem, ki je vsem nam še kako pomemben.
Oglejte si filmček, ki so ga posneli učenci in učenke naše šole tik preden so se odpravili na zaslužene poletne počitnice: https://www.youtube.com/watch?v=GSqYSgCjqVM

PROGRAM BREZPLAČNIH ŠPORTNIH AKTIVNOSTI

Športna zveza Celje v sodelovanju z Mestno občino Celje, Fundacijo za šport in Zavodom za šport RS Planica tako kot vsako leto tudi letos v času poletnih šolskih počitnic od 2. 8. 2021 do 22. 8. 2021 celjskim otrokom, osnovnošolski in srednješolski mladini ter študentom omogoča udeležbo v različnih športnih aktivnostih, ki se bodo odvijale na prostem in v športnih objektih Mestne občine Celje.

PROGRAM BREZPLAČNIH ŠPORTNIH AKTIVNOSTI »HURA, PROSTI ČAS«  (2. – 22. 8. 2021)

TEDNI VSEŽIVLJENJSKEGA UČENJA (TVU), šolsko leto 2020/21

Tedni vseživljenjskega učenja so najvidnejša promocijska kampanja na področju izobraževanja in učenja v Sloveniji. Projekt deluje pod vodstvom Andragoškega centra Slovenije. S projektom opozarjamo na vseprisotnost pa tudi pomembnost učenja – v vseh življenjskih obdobjih in za vse vloge, ki jih posameznik v svojem življenju prevzema.

V projektu naša šola sodeluje tretje leto. Letos so učenci od 1. do 9. razreda sodelovali pri različnih dogodkih: Beri naprej