Strokovna izhodišča za strategijo razvoja športa v Mestni občini Celje za obdobje 2023-2033

V imenu Ane Ratkajec, študentke Fakultete za šport v Ljubljani, programa Športna vzgoja, se obračamo na vas s prošnjo za sodelovanje pri pridobivanju podatkov za njeno magistrsko delo pod mentorstvom prof. dr. Gregorja Juraka z naslovom “Oblikovanje strokovnih izhodišč za strategijo razvoja športa v Mestni občini Celje za obdobje 2023 – 2033”.

Ena od ključnih nalog, ki jih ima Ana, je pridobiti mnenje občanov Celja o razvoju športa v mestu, zato je pripravila anonimno anketo. 

Vaša pomoč je izjemno pomembna za uresničitev Anine zamisli, ki pa lahko doprinese tudi k boljšemu razvoju športa v Celju, zato bomo zelo hvaležni za vaše sodelovanje.

Tukaj je predloga, kjer so predstavljena strokovna izhodišča za strategijo razvoja športa v Mestni občini Celje. V njej pa se nahaja tudi povezava in QR koda do spletne ankete. Priporočam vam, da pred reševanjem ankete preberete kratko predstavitev strategije, saj vam bo to omogočilo lažje reševanje ankete. Seveda pa lahko k sodelovanju in reševanju ankete povabite tudi preostale družinske člane (otroke, mladostnike, partnerje, stare starše…). 

 

(Skupno 32 obiskov, današnjih obiskov 1)